طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده

طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده را از سایت سوگو دریافت کنید.

یه قابلمه مناسب برای پخت خورشت سبزی روی حرارت ملایم بزارید یه مقدار روغن داخلش بریزید و بعد از داغ شدن، پیاز خورد شده رو اضافه کنید.

تفت دادن پیاز ادامه داده و زمانی که پیاز سبک شد، نصف قاشق چای خوری زردچوبه اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا با پیاز یکدست بشه و در ادامه گوشت خورشتی خورد شده رو داخل قابلمه بریزید.

گوشت خورشتی رو به همراه پیاز و زرد چوبه تفت بدید که گوشت آبدار باشه و این کار باعث میشه که عصاره گوشت حفظ بشه و آبدار بمونه. پس از اینکه گوشت تغییر رنگ داد، در صورت تمایل رب گوجه رو اضافه کنید.

تفت دادن رب با گوشت ادامه بدید تا بوی خامی رب گرفته بشه و در ادامه لوبیا قرمز خیس خورده رو آبکشی کرده و داخل قابلمه بریزید و به خوبی با بقیه مواد تفت بدید و سپس فلفل سیاه رو اضافه کنید و هم بزنید.

در صورتی که سبزی شما از قبل تفت خورده، اون رو به مواد اضافه کنید، در غیر این صرت سبزی رو قبل از پختن خورشت، به مدت ۳۰ دقیقه تفت بدید.

تفت دادن سبزی با مواد داخل قابلمه ادامه داده و بعد از گذشت ۵ دقیقه تا یک بند انگشت بالای مواد رو با آب پر کنید و بهتره که آب کم نباشه، چون دوباره اضاقه کردن آب مزه خورشت رو از بین میبره.

حالا درب قابلمه رو ببندید و اجازه بدید تا خورش قورمه سبزی با حرارت متوسط به مدت ۲ ساعت و نیم الی ۳ ساعت به خوبی پخته بشه و بعد از گذشت ۱ ساعت، لیمو عمانی‌ها رو با چنگال سوراخ کنید و داخل یک لیوان آبجوش بزارید که تلخیشون گرفته بشه.

در آخرین مرحله از روند پخت قورمه سبزی، نیم ساعت آخر، لیمو عمانی‌ها رو اضافه کنید و در صورتی که تمایل داشتید، برای عطر بیشتر این خورشت می‌تونید یک قاشق چای خوری شنبلیله رو داخل یه تابه تفت بدید و ۵ دقیقه آخر داخل قابلمه بریزید.

بعد از گذشت ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه از پخت قورمه سبزی ، با یه قاشق از خورشت بچشید، در صورتی که مواد کاملا پخته و آماده شدن، حرارت قابلمه رو کم کنید تو این مرجله نمک رو اضافه کرده و نیم ساعت بزارید تا جا بیوفته و روغن بندازه.