طرز تهیه کشک بادمجان کبابی
طرز تهیه کشک بادمجان کبابی را از سایت سوگو دریافت کنید.
کشک بادمجان کبابی یکی از خوشمزهترین و سالمترین انواع کشک بادمجونه، چون بادمجونها به جای سرخ شدن، کبابی میشن و طعم دودی میگیرن. هم خوشطعمتره، هم کمروغنتر.
بیا بریم سراغ طرز تهیه مرحلهبهمرحله:
---
مواد لازم برای ۴ نفر:
بادمجان قلمی: ۶ عدد متوسط
کشک پاستوریزه: ۱ لیوان
پیاز بزرگ: ۲ عدد
سیر: ۲ تا ۴ حبه
نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری
گردو خردشده (اختیاری): ۲ قاشق غذاخوری
روغن، نمک، زردچوبه: به مقدار لازم
---
مرحله ۱: کبابی کردن بادمجانها
1. بادمجونها رو بشور و خشک کن.
2. روی شعله گاز، منقل یا در فر (دمای ۲۰۰ درجه) کبابی کن تا پوستشون سیاه شه و مغزشون نرم.
3. بذار کمی خنک بشن، بعد پوستشون رو جدا کن و بادمجونها رو ساطوری یا بکوب (نه خیلی له).
---
مرحله ۲: آماده کردن مواد
1. پیازها رو خلالی خرد کن و در کمی روغن سرخ کن تا طلایی و کاراملی شن.
2. نصف پیاز رو بردار برای تزئین.
3. سیرها رو هم خرد کن و کمی تفت بده (مواظب باش نسوزه).
4. نعناع خشک رو هم در کمی روغن تفت بده (فقط چند ثانیه).
---
مرحله ۳: پخت کشک بادمجون
1. بادمجونهای کبابی رو با پیاز داغ، سیر، نمک و زردچوبه توی تابه بریز.
2. ۵ دقیقه با حرارت ملایم تفت بده تا طعمها مخلوط شن.
3. کشک رو اضافه کن (میتونی کمی آب بهش اضافه کنی تا رقیق شه).
4. درب ظرف رو ببند و ۱۰–۱۵ دقیقه بزار بجوشه تا مزهها به خورد هم بره.
---
مرحله ۴: سرو
توی ظرف بریز، روش رو با پیازداغ، نعناعداغ، سیر داغ و گردو تزئین کن.
با نون سنگک یا بربری تازه محشر میشه!