طرز تهیه کشک بادمجان کبابی

طرز تهیه کشک بادمجان کبابی را از سایت سوگو دریافت کنید.

کشک بادمجان کبابی یکی از خوشمزه‌ترین و سالم‌ترین انواع کشک بادمجونه، چون بادمجون‌ها به جای سرخ شدن، کبابی می‌شن و طعم دودی می‌گیرن. هم خوش‌طعم‌تره، هم کم‌روغن‌تر.

بیا بریم سراغ طرز تهیه مرحله‌به‌مرحله:

---

مواد لازم برای ۴ نفر:

بادمجان قلمی: ۶ عدد متوسط

کشک پاستوریزه: ۱ لیوان

پیاز بزرگ: ۲ عدد

سیر: ۲ تا ۴ حبه

نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری

گردو خردشده (اختیاری): ۲ قاشق غذاخوری

روغن، نمک، زردچوبه: به مقدار لازم

---

مرحله ۱: کبابی کردن بادمجان‌ها

1. بادمجون‌ها رو بشور و خشک کن.

2. روی شعله گاز، منقل یا در فر (دمای ۲۰۰ درجه) کبابی کن تا پوستشون سیاه شه و مغزشون نرم.

3. بذار کمی خنک بشن، بعد پوستشون رو جدا کن و بادمجون‌ها رو ساطوری یا بکوب (نه خیلی له).

---

مرحله ۲: آماده کردن مواد

1. پیازها رو خلالی خرد کن و در کمی روغن سرخ کن تا طلایی و کاراملی شن.

2. نصف پیاز رو بردار برای تزئین.

3. سیرها رو هم خرد کن و کمی تفت بده (مواظب باش نسوزه).

4. نعناع خشک رو هم در کمی روغن تفت بده (فقط چند ثانیه).

---

مرحله ۳: پخت کشک بادمجون

1. بادمجون‌های کبابی رو با پیاز داغ، سیر، نمک و زردچوبه توی تابه بریز.

2. ۵ دقیقه با حرارت ملایم تفت بده تا طعم‌ها مخلوط شن.

3. کشک رو اضافه کن (می‌تونی کمی آب بهش اضافه کنی تا رقیق شه).

4. درب ظرف رو ببند و ۱۰–۱۵ دقیقه بزار بجوشه تا مزه‌ها به خورد هم بره.

---

مرحله ۴: سرو

توی ظرف بریز، روش رو با پیازداغ، نعناع‌داغ، سیر داغ و گردو تزئین کن.

با نون سنگک یا بربری تازه محشر میشه!