طرز تهیه همبرگر خانگی با گوشت چرخ کرده
طرز تهیه همبرگر خانگی با گوشت چرخ کرده را از سایت سوگو دریافت کنید.
طرز تهیه همبرگر خانگی با گوشت چرخکرده خیلی ساده و خوشمزهست! در ادامه یه دستور عالی و امتحانشده رو برات نوشتم:
---
مواد لازم برای ۴ عدد همبرگر:
گوشت چرخکرده: ۵۰۰ گرم (ترکیب گوشت گوساله و کمی چربی دار بهتره)
پیاز متوسط: ۱ عدد رندهشده و آبگرفته
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
پودر سیر یا سیر رندهشده: کمی (اختیاری)
پاپریکا یا ادویه دلخواه: به مقدار لازم
آرد سوخاری یا نان خشک پودر شده: ۱ قاشق غذاخوری (برای انسجام بیشتر، اختیاری)
---
طرز تهیه:
1. مواد را مخلوط کن:
گوشت، پیاز آبگرفته، نمک، فلفل، و سایر ادویهها رو در یک کاسه بریز.
خوب ورز بده تا بافت چسبناک و منسجم بشه.
2. شکل دادن همبرگرها:
مایه رو به ۴ قسمت مساوی تقسیم کن.
هر قسمت رو به شکل گرد و تخت دربیار. (حدود ۱.۵ سانتیمتر ضخامت)
وسط هر همبرگر رو با انگشت کمی گود کن تا هنگام پخت پف نکنه.
3. استراحت (اختیاری ولی مفید):
همبرگرها رو حداقل ۱۵ دقیقه در یخچال بذار تا خودشونو بگیرن.
4. پخت همبرگر:
در تابه گریل یا معمولی، کمی روغن بریز و با حرارت متوسط رو به بالا گرم کن.
هر طرف همبرگر رو حدود ۳ تا ۴ دقیقه بپز تا قهوهای و مغزپخت بشه.
---
سرو:
نان همبرگر، کاهو، گوجه، خیارشور، پنیر، سس کچاپ، مایونز یا سس دلخواه
میتونی روش پنیر بذاری تا آب بشه و یه چیزبرگر خوشمزه درست کنی!