چند نوع از آبزیان خوراکی خلیج فارس و دریای عمان را نام ببرید

چند نوع از آبزیان خوراکی خلیج فارس و دریای عمان را نام ببرید را از سایت سوگو دریافت کنید.

آبزیان خوراکی خلیج فارس و دریای عمان

# ۱. ماهی‌های خوراکی:

- ماهی حلوا سفید (مشهور به «زبیدی»)

- ماهی شیر (با گوشت لذیذ و کم تیغ)

- ماهی قباد (مخصوص پخت «قلیه ماهی»)

- ماهی سنگ‌سر (پرمصرف در جنوب ایران)

- ماهی هامور (محبوب در رستوران‌های ساحلی)

# ۲. میگوها:

- میگوی سفید هندی (صادراتی و گران‌قیمت)

- میگوی موزی (در آب‌های کم‌عمق یافت می‌شود)

# ۳. خوراکی‌های محلی جنوب:

- اشپل (تخم ماهی خشک‌شده) - مخصوص استان هرمزگان

- قلیه ماهی (خوراک سنتی با ماهی + تمبرهندی)

🌊 نکته:

این آبزیان منبع مهم پروتئین و اقتصاد برای مردم جنوب ایران هستند.

⚠️ هشدار:

برخی ماهی‌ها مانند سنگ‌ماهی یا عقرب‌ماهی سمی هستند و نباید مصرف شوند!

تصویر:

> ماهی شیر و هامور از پرطرفدارترین ماهی‌های جنوب ایران هستند.

سوال:

به نظر شما کدام یک از این آبزیان خوشمزه‌تر است؟ اگر به جنوب سفر کرده‌اید، تجربه خود را بگویید!