طرز تهیه کباب ماهی قزل آلا با زغال

طرز تهیه کباب ماهی قزل آلا با زغال را از سایت سوگو دریافت کنید.

کباب ماهی قزل‌آلا روی زغال 🔥🐟

یک روش اصیل برای تهیه ماهی با طعم دودی و خوشمزه!

🛒 مواد لازم (برای ۴ نفر):

ماهی قزل‌آلا: ۲ عدد کامل (یا ۴ فیله بزرگ)

روغن زیتون: ¼ پیمانه

آبلیمو تازه: ۳ قاشق غذاخوری

سیر رنده شده: ۲ قاشق چایخوری

زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری

نمک دریایی: ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه: ½ قاشق چایخوری

پودر زنجبیل: ½ قاشق چایخوری (اختیاری)

شاخه‌های رزماری تازه: ۲-۳ عدد (برای عطر)

🔥 ابزار مورد نیاز:

- زغال چوب مرغوب

- توری مخصوص کباب ماهی

- برس مخصوص روغن زنی

👨‍🍳 روش تهیه:

1. آماده‌سازی ماهی:

- ماهی‌ها را تمیز کرده و با آب سرد بشویید

- از دو طرف با چاقو چند برش مورب بزنید

- با دستمال کاغذی کاملاً خشک کنید

2. تهیه مایع ماریناد:

- در یک کاسه، روغن زیتون، آبلیمو، سیر، زعفران، نمک، فلفل و زنجبیل را مخلوط کنید

- ماهی‌ها را حداقل ۱ ساعت در این مایع بخوابانید (ترجیحاً ۲ ساعت در یخچال)

3. آماده‌سازی زغال:

- زغال‌ها را روشن کنید تا به خاکستر سفید تبدیل شوند

- حرارت باید متوسط باشد (حدود ۱۵۰-۱۷۰ درجه سانتیگراد)

4. کباب کردن:

- ماهی‌ها را در توری مخصوص قرار دهید

- توری را حدود ۱۵-۲۰ سانتی‌متر از زغال فاصله دهید

- هر طرف را ۵-۷ دقیقه کباب کنید (بسته به ضخامت ماهی)

- در دقیقه‌های آخر، رزماری را روی زغال بریزید برای عطر دودی

5. سرو:

- با لیمو ترش تازه و سبزیجات کبابی سرو کنید

- همراه با نان سنگک یا برنج ساده عالی می‌شود

💡 نکات طلایی:

• برای پوست ترد، ماهی را قبل از کباب کردن با روغن زیتون چرب کنید

• از برگ‌های موز یا فویل برای جلوگیری از چسبیدن استفاده نکنید تا طعم دودی بگیرد

• ماهی را زیاد نبندید تا له نشود

• بهترین زمان کباب کردن وقتی است که پوست ماهی به راحتی از گوشت جدا شود

زمان آماده‌سازی: ۱ ساعت (به همراه زمان ماریناد)

میزان سختی: متوسط

این کباب خوشمزه را می‌توانید با سالاد سبزیجات تازه یا ماست و نعنا سرو کنید. نوش جان! 😊

> نکته: برای نتیجه بهتر از ماهی تازه استفاده کنید و حتماً اجازه دهید زغال کاملاً آماده شود.