طرز تهیه فلافل خانگی ساده با نخود

طرز تهیه فلافل خانگی ساده با نخود را از سایت سوگو دریافت کنید.

طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد با نخود (برای ۴ نفر)

*یک میان‌وعده مقوی و خوش‌طعم خاورمیانه‌ای*

🛒 مواد لازم:

- نخود خام: ۲ پیمانه (۴۰۰ گرم)

- پیاز متوسط: ۱ عدد

- سیر: ۳ حبه

- جعفری تازه: ۱ دسته

- گشنیز تازه: ۱/۲ دسته (اختیاری)

- آرد سفید یا آرد نخودچی: ۲ قاشق غذاخوری

- پودر زیره: ۱ قاشق چایخوری

- پودر گشنیز: ۱ قاشق چایخوری

- فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق چایخوری (اختیاری)

- بیکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چایخوری

- نمک: ۱ قاشق چایخوری

- روغن مایع: برای سرخ کردن

👩‍🍳 طرز تهیه:

۱. خیساندن نخود (۱۲ ساعت قبل):

- نخودها را در کاسه بزرگی بریزید

- ۳ برابر حجم نخود آب سرد اضافه کنید

- بگذارید ۱۲ ساعت (ترجیحاً شب تا صبح) در دمای محیط بماند

۲. آبکشی و خشک کردن:

- نخودها را آبکش کنید

- با دستمال تمیز کاملاً خشک کنید (رطوبت باعث له شدن مخلوط می‌شود)

۳. تهیه مایه فلافل:

- نخود، پیاز، سیر و سبزیجات را در چرخ گوشت یا غذاساز چرخ کنید

- مخلوط نباید زیاد نرم شود، بافت دان‌دان‌دار داشته باشد

۴. مزه‌دار کردن:

- همه ادویه‌ها، نمک و آرد را اضافه کنید

- ۱۵ دقیقه در یخچال استراحت دهید

۵. شکل‌دهی:

- از مخلوط به اندازه گردو بردارید

- با دست گرد کنید یا با قاشق کمی پهن نمایید

۶. سرخ کردن:

- روغن را در قابلمه تا ۳ سانت گرم کنید

- حرارت متوسط باشد (۱۷۰-۱۸۰ درجه)

- فلافل‌ها را ۴-۵ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند

- روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود

🌟 نکات طلایی:

✅ برای تردی بیشتر: ۱ قاشق کنجد به مخلوط اضافه کنید

✅ اگر مایه چسبندگی نداشت: آرد بیشتری اضافه نمایید

✅ نسخه فر: در فر ۲۰۰ درجه با کمی روغن ۲۰ دقیقه بپزید

✅ سس پیشنهادی: سس تاهینی یا ماست و سیر

زمان آماده‌سازی: ۳۰ دقیقه (به جز زمان خیساندن)

کالری هر فلافل: حدود ۵۰ کالری

نوش جان! این فلافل‌های خانگی با نان پیتا، سبزیجات و ترشی سرو می‌شود 🥙✨