طرز تهیه میرزا قاسمی با بادمجان کبابی

طرز تهیه میرزا قاسمی با بادمجان کبابی را از سایت سوگو دریافت کنید.

طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه با بادمجان کبابی

*یک پیش غذای شمالی خوش طعم و دودی*

🛒 مواد لازم (برای 4 نفر):

- بادمجان درشت: 4 عدد (حدود 1 کیلوگرم)

- سیر: 5-6 حبه

- تخم مرغ: 4 عدد

- رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

- روغن زیتون یا روغن مایع: به میزان لازم

- نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

---

👩‍🍳 طرز تهیه مرحله به مرحله:``

# 1. کباب کردن بادمجان ها:``

- بادمجان ها را شسته و خشک کنید.

- روی حرارت مستقیم اجاق گاز یا منقل قرار دهید تا پوستشان کاملا سیاه و سوخته شود.

- هر طرف بادمجان را حدود 5-7 دقیقه حرارت دهید تا داخلش کاملا پخته و نرم شود.

- بعد از کبابی شدن، بادمجان ها را در یک کاسه قرار دهید و رویش سلفون بکشید تا پوستش به راحتی جدا شود.

# 2. پوست گیری و خرد کردن بادمجان:``

- بعد از 10 دقیقه، پوست سوخته بادمجان ها را کاملا جدا کنید.

- بادمجان ها را با چاقو خرد کنید (نه خیلی ریز).

# 3. تفت دادن مواد:``

- در یک تابه مناسب، 2 قاشق روغن ریخته و سیرهای رنده شده را تفت دهید تا طلایی شود.

- رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید تا رنگ رب باز شود.

- بادمجان های خرد شده را اضافه کنید و با مواد 5 دقیقه تفت دهید.

- نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.

# 4. اضافه کردن تخم مرغ:``

- تخم مرغ ها را در یک کاسه همزده و به مواد اضافه کنید.

- هم بزنید تا تخم مرغ ها کاملا بسته شوند (حدود 3-4 دقیقه).

# 5. سرو میرزا قاسمی:``

- میرزا قاسمی را در ظرف مورد نظر کشیده و با نان تازه سرو کنید.

---

🌟 نکات طلایی برای میرزا قاسمی خوشمزه:

✅ برای طعم دودی بهتر، حتما بادمجان را روی حرارت مستقیم کباب کنید.

✅ اگر بادمجان کبابی ندارید، می توانید آن را در فر با دمای 200 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید.

✅ برای تزیین می توانید از گوجه فرنگی ریز خرد شده و جعفری استفاده کنید.

✅ این غذا به عنوان پیش غذا یا حتی شام سبک عالی است.

نوش جان! 😋🍆