طرز تهیه کتلت سیب زمینی بدون گوشت

طرز تهیه کتلت سیب زمینی بدون گوشت را از سایت سوگو دریافت کنید.

طرز تهیه کتلت سیب‌زمینی بدون گوشت (حجیم و خوشمزه)

*مناسب برای گیاهخواران - ۱۲ عدد متوسط*

🛒 مواد لازم:``

- سیب‌زمینی متوسط: ۴ عدد (پخته و پوست‌کنده)

- آرد سوخاری: ۱ پیمانه + مقداری برای پوشش

- تخم‌مرغ: ۲ عدد

- پیاز رنده شده: ۱ عدد کوچک

- پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری

- جعفری خردشده: ¼ پیمانه

- نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم

- روغن: برای سرخ کردن

---

👩‍🍳 طرز تهیه (۳۰ دقیقه):``

# ۱. آماده‌سازی سیب‌زمینی:``

۱. سیب‌زمینی‌ها را با پوست بپزید (آب‌پز یا فر)

۲. پوست بکنید و با چنگال له کنید (نباید کاملاً نرم شود)

# ۲. مخلوط کردن مواد:``

۱. در یک کاسه بزرگ:

- سیب‌�زمینی‌ها + پیاز رنده‌شده + تخم‌مرغ‌ها را مخلوط کنید

۲. آرد سوخاری را کم‌کم اضافه کنید تا مایه به دست نچسبد

۳. ادویه‌ها و جعفری را اضافه کرده، خوب ورز دهید

# ۳. شکل‌دهی:``

۱. از مایه به اندازه یک گردو بردارید

۲. با دست کمی پهن کنید (ضخامت ۱ سانت)

۳. در آرد سوخاری بغلتانید

# ۴. سرخ کردن:``

۱. در تابه‌ای با روغن متوسط (۱۷۰ درجه)

۲. هر طرف را ۳-۴ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود

۳. روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود

---

🌟 نکات طلایی:``

برای تردی بیشتر:

- ۱ قاشق آبلیمو به مایه اضافه کنید

- بعد از شکل‌دهی، ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید

جایگزین‌ها:

- به جای آرد سوخاری: پودر نخودچی یا آرد ذرت

- برای وگان‌ها: تخم‌مرغ را با ۱ قاشق تخم کتان + ۳ قاشق آب جایگزین کنید

پخت سالم‌تر:

- در فر ۲۰۰ درجه با کمی روغن ۲۰ دقیقه بپزید

---

🍽 پیشنهاد سرو:``

- با نان ساندویچی و سس مایونز

- کنار سالاد فصل

- همراه ترشی لیته

نوش جان! این کتلت‌های گیاهی هم مقوی هستند هم اقتصادی. 🥔🌿