برای اینکه مواد سالم بمانند چه کار باید بکنیم کلاس دوم

برای اینکه مواد سالم بمانند چه کار باید بکنیم کلاس دوم را از سایت سوگو دریافت کنید.

چگونه مواد را سالم نگه داریم؟

1. در یخچال بگذاریم

بعضی مواد غذایی مثل شیر، ماست و گوشت باید در یخچال بمانند تا خراب نشوند.

2. در ظرف دربسته نگه‌داریم

مثلاً برنج، لوبیا یا آجیل را باید در ظرف دربسته بریزیم تا گرد و خاک یا حشره واردش نشود.

3. در جای خشک و خنک بگذاریم

بعضی چیزها مثل نان یا خشکبار باید در جای خشک باشند تا کپک نزنند.

4. تاریخ مصرف را نگاه کنیم

همیشه باید قبل از خوردن چیزی، تاریخش را نگاه کنیم که گذشته نباشد.

5. دست‌ها را بشوییم

وقتی با مواد غذایی کار می‌کنیم، باید اول دست‌های‌مان را با آب و صابون بشوییم.

---

غذا داریم، تازه و خوب

باید بمونه پاک و محبوب

شیر و ماست و تخم‌مرغ و گوشت

می‌ذاریم تو یخچال با هوش

آجیل و نون، لوبیا

می‌رن تو ظرفِ دربِ دارا

جای خشک و خنک می‌ذاریم

تا که سالم نگه‌ش داریم

دستامونو تمیز می‌شوریم

با صابون خوب می‌سابیم

تاریخشم نگاه می‌کنیم

تا چیز بد نخوریم، نه نه نه میم!

اگه مواظب غذا باشیم

همیشه شاد و سلامت باشیم!