طرز تهیه دسر بیسکویت پتی بور با نشاسته

طرز تهیه دسر بیسکویت پتی بور با نشاسته را از سایت سوگو دریافت کنید.

طرز تهیه یک دسر خوشمزه، ساده و مجلسی با بیسکویت پتی‌بور و نشاسته که شبیه به دسر کاراملی یا دسر ترکیه‌ای لایه‌ایه و بدون نیاز به فر تهیه می‌شه:

---

مواد لازم:

برای کرم:

شیر: ۴ لیوان (حدود ۱ لیتر)

نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوری

آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری

شکر: ¾ لیوان (بسته به ذائقه قابل تنظیم)

وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

کره: ۳۰ گرم (یا ۱ قاشق غذاخوری)

بیسکویت پتی‌بور: ۱ بسته (۲۴ عدد یا بیشتر)

اختیاری برای طعم:

پودر کاکائو: ۱ قاشق غذاخوری (برای کرم شکلاتی)

موز حلقه‌ای یا نارگیل یا گردو برای لایه‌ها

---

طرز تهیه:

۱. تهیه کرم:

1. در قابلمه شیر سرد، نشاسته، آرد و شکر را بریز و کاملاً مخلوط کن تا گلوله نداشته باشد.

2. روی حرارت ملایم قرار بده و مدام هم بزن تا کرم غلیظ شود.

3. بعد از غلیظ شدن، قابلمه را از روی حرارت بردار و کره و وانیل را اضافه کن و خوب هم بزن تا یکدست شود.

۲. چیدن لایه‌ها:

1. یک ظرف مستطیلی یا پیرکس انتخاب کن.

2. یک لایه بیسکویت پتی‌بور کف ظرف بچین.

3. یک لایه از کرم داغ روی بیسکویت‌ها بریز و پخش کن.

4. دوباره بیسکویت و بعد کرم، این مراحل را تکرار کن تا موادت تموم شود (۲ تا ۳ لایه کافی است).

5. در لایه آخر فقط کرم بریز و روی آن را صاف کن.

۳. خنک‌کردن و سرو:

دسر را حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار بده تا خوب ببنده و بیسکویت‌ها نرم بشن.

سپس روی آن را با پودر کاکائو، پودر پسته، نارگیل، شکلات رنده شده یا سس شکلات تزئین کن و برش بزن.