طرز تهیه سرکه انگبین برای کبد چرب دکتر خیراندیش

طرز تهیه سرکه انگبین برای کبد چرب دکتر خیراندیش را از سایت سوگو دریافت کنید.

طرز تهیه سرکه انگبین برای کبد چرب (طبق توصیه دکتر خیراندیش)

یک ترکیب سنتی تقویت‌کننده کبد و بهبوددهنده سوخت‌وساز بدن

مواد لازم:

- سرکه سیب طبیعی (تصفیه‌نشده): ۱ پیمانه

- عسل طبیعی (یا شیره انگور): ۱ پیمانه

- آب جوشیده سردشده: ۲ پیمانه

---

طرز تهیه:

۱. سرکه و عسل را در ظرف شیشه‌ای (ترجیحاً تیره) مخلوط کنید.

۲. آب را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً حل شود.

۳. درب ظرف را ببندید و ۱۲ ساعت در یخچال نگه دارید.

---

نحوه مصرف (طبق دستور دکتر خیراندیش):

- مقدار: نصف استکان (≈ ۵۰ میلی‌لیتر) ناشتا یا ۲ ساعت بعد از شام.

- دوره درمان: ۴۰ روز مصرف، ۱۰ روز وقفه، سپس تکرار.

---

نکات کلیدی:

سرکه سیب: حتماً از نوع طبیعی و کدر (با رس) استفاده کنید.

عسل: اگر دیابت دارید، از شیره انگور رقیق‌شده استفاده نمایید.

تاثیرات:

- کاهش چربی کبد

- بهبود گوارش

- تنظیم قند خون

---

توصیه‌های تکمیلی:

- این نوشیدنی را با معده خالی مصرف کنید.

- در صورت ترشح بیش از حد اسید معده، آن را رقیق‌تر بنوشید.

تذکر: قبل از شروع مصرف، با پزشک خود مشورت کنید (به‌ویژه در صورت ابتلا به دیابت یا زخم معده).