طرز تهیه خورش چغاله بادام با مرغ

طرز تهیه خورش چغاله بادام با مرغ را از سایت سوگو دریافت کنید.

خورش چغاله بادام با مرغ

(یک طعم بهاری و مجلسی با ترکیبی از ترشی چغاله بادام و لطافت مرغ)

مواد لازم (برای ۴ نفر):

# مواد اصلی:

- چغاله بادام تازه: ۵۰۰ گرم

- ران یا سینه مرغ: ۴ تکه (حدود ۸۰۰ گرم)

- پیاز متوسط: ۲ عدد

- سیر: ۴ حبه

- رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

- زعفران دم کرده: ۱ قاشق چایخوری

- آبلیمو تازه: ۳ قاشق غذاخوری

- نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم

- روغن: به مقدار لازم

- آب جوش: ۳ پیمانه

طرز تهیه:

# ۱. آماده سازی چغاله بادام:

۱. چغاله بادامها را بشویید و انتهای آنها را کمی بتراشید.

۲. در صورت تمایل به کاهش تلخی، آنها را ۱ ساعت در آب نمک بخیسانید.

۳. چغالههای بزرگتر را از طول نصف کنید.

# ۲. تفت دادن مرغ:

۱. پیازها را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شوند.

۲. تکههای مرغ را اضافه کنید و با پیاز تفت دهید تا سطح آنها تغییر رنگ دهد.

۳. زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید.

# ۳. پخت خورش:

۱. رب گوجه را در کمی روغن جداگانه تفت دهید و به مرغ اضافه کنید.

۲. سیرهای خرد شده را اضافه نمایید.

۳. آب جوش را اضافه کنید تا مواد را بپوشاند.

۴. حرارت را کم کنید و بگذارید مرغ به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.

# ۴. اضافه کردن چغاله بادام:

۱. چغاله بادامها را اضافه کنید.

۲. آبلیمو را به خورش بیفزایید.

۳. بگذارید مواد به آرامی بپزند تا چغالهها نرم شوند (حدود ۲۰-۳۰ دقیقه).

# ۵. تکمیل خورش:

۱. در آخرین مرحله زعفران را اضافه کنید.

۲. اگر خورش آبکی بود، حرارت را زیاد کنید تا غلیظ شود.

نکات مهم:

- برای طعم بهتر میتوانید از کمی شکر یا نبات استفاده کنید تا ترشی چغالهها متعادل شود.

- این خورش با برنج سفید و سبزی خوردن عالی سرو میشود.

- در صورت استفاده از چغالههای بسیار ترش، مقدار آبلیمو را کاهش دهید.

- میتوانید برای رنگ زیباتر، مقداری زردچوبه بیشتر استفاده کنید.

نوش جان! 🌱🍗