طرز تهیه سبزی پلو با ماهی قزل آلا

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی قزل آلا را از سایت سوگو دریافت کنید.

سبزی پلو با ماهی قزل‌آلا 🌿🐟

یک غذای اصیل و مجلسی با عطر سبزیجات و طعم بی‌نظیر ماهی!

🛒 مواد لازم (برای ۴ نفر):

# برای پلو:

برنج - 3 پیمانه

سبزی معطر (شوید+جعفری+تره) - 500 گرم

نمک - به میزان لازم

روغن - ½ پیمانه

سیر - 4 حبه (اختیاری)

# برای ماهی:

ماهی قزل‌آلا - 4 فیله یا 2 عدد کامل

آرد - ½ پیمانه

زردچوبه - 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل - به میزان لازم

روغن - برای سرخ کردن

# برای تزیین:

زعفران - 1 قاشق غذاخوری دم کرده

لیموترش - 2 عدد

👩‍🍳 روش تهیه:

1. آماده‌سازی برنج:

- برنج را 2 ساعت در آب و نمک خیس کنید.

- سبزی‌ها را پاک کرده و ریز خرد کنید.

2. پخت سبزی پلو:

- برنج را در آب جوش با نمک بپزید تا نیم‌پز شود.

- آبکش کنید و با سبزی مخلوط نمایید.

- در قابلمه روغن و زردچوبه بریزید، برنج را اضافه کنید.

- روی حرارت ملایم دم کنید (30 دقیقه).

3. آماده‌سازی ماهی:

- ماهی را با نمک، فلفل و زردچوبه مزه‌دار کنید.

- در آرد بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید (هر طرف 3-4 دقیقه).

4. سرو:

- برنج را در دیس کشیده، ماهی‌ها را کنار آن بچینید.

- با زعفران و لیموترش تزیین کنید.

💡 نکات مهم:

• برای عطر بیشتر می‌توانید به برنج پوست پرتقال اضافه کنید.

• اگر از فیله استفاده می‌کنید، زمان سرخ کردن کمتر است (2-3 دقیقه هر طرف).

• سبزی پلو را می‌توانید با سیر تفت‌داده شده مخلوط کنید.

زمان آماده‌سازی: حدود 2 ساعت

میزان سختی: متوسط

این غذای خوشمزه را می‌توانید با سالاد شیرازی یا ماست و خیار سرو کنید. نوش جان! 😊