طرز تهیه کباب ترکی با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه کباب ترکی با گوشت چرخ کرده را از سایت سوگو دریافت کنید.

کباب ترکی با گوشت چرخ کرده (آدانا کباب) 🔥🍢

🛒 مواد لازم (برای ۴-۶ نفر):

گوشت چرخ کرده گوساله/گوسفند: ۵۰۰ گرم (۲۰% چربی)

پیاز رنده شده: ۱ عدد متوسط

سیر له شده: ۲ حبه

فلفل قرمز پودر شده: ۱ قاشق چایخوری

پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری

نمک: ۱ قاشق چایخوری

زیره: ½ قاشق چایخوری

فلفل سیاه: ½ قاشق چایخوری

جعفری تازه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

🔪 ابزار مورد نیاز:

- سیخ های فلزی پهن

- ذغال یا گریل

👨‍🍳 روش تهیه:

1. آماده سازی مواد:

- پیاز را رنده کرده و آب آن را کاملاً بگیرید

- تمام مواد را در کاسه بزرگی مخلوط کنید

- ۵ دقیقه با دست خوب ورز دهید تا مایه یکدست شود

2. شکل دادن کباب:

- مایه را ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید

- دستان خود را با آب خیس کنید

- حدود ۸۰-۱۰۰ گرم از مایه را برداشته و دور سیخ بپیچید

- با انگشتان فشار دهید تا به سیخ بچسبد (طول حدود ۱۵-۲۰ سانتی متر)

3. پخت کباب:

- ذغال را آماده کنید تا به خاکستر سفید تبدیل شود

- کباب ها را با فاصله ۱۰-۱۵ سانتی متر از حرارت قرار دهید

- هر طرف را ۳-۴ دقیقه کباب کنید (در مجموع ۶-۸ دقیقه)

4. سرو:

- با نان پیتا یا لواش سرو کنید

- همراه با سالاد شیرازی و ماست سیردار

💡 نکات طلایی:

• برای چسبندگی بیشتر می توانید ۱ قاشق آرد نخودچی اضافه کنید

• اگر سیخ ندارید، می توانید به شکل کتلت درست کنید

• حرارت نباید خیلی زیاد باشد تا داخل کباب هم بپزد

زمان آماده سازی: ۱.۵ ساعت (با استراحت)

میزان سختی: متوسط

این کباب خوشمزه را می توانید با پوره بادمجان یا ترشی فلفل نیز سرو کنید. نوش جان! 😊