طرز تهیه خورشت آلو اسفناج با مرغ

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج با مرغ را از سایت سوگو دریافت کنید.

دستور پخت خورش آلو اسفناج با مرغ (برای ۴ نفر)

*ترکیبی لذیذ از طعم ترش آلو و سبزیجات تازه*

🛒 مواد لازم:

مواد اصلی:

- سینه یا ران مرغ: ۵۰۰ گرم (۸ تکه)

- آلو خشک: ۱٫۵ پیمانه (ترجیحاً آلو بخارا)

- اسفناج تازه: ۵۰۰ گرم

- پیاز متوسط: ۱ عدد

- سیر: ۲ حبه

ادویه‌ها:

- زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری

- نمک، فلفل: به میزان لازم

- رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

مواد مایع:

- آب جوش: ۳ پیمانه

- روغن: ۳ قاشق غذاخوری

- آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)

👩‍🍳 روش تهیه:

۱. آماده‌سازی مواد:

- پیاز را نگینی خرد کنید

- سیر را ریز کنید

- اسفناج را پاک کرده و خرد نمایید

- آلوها را ۱۵ دقیقه در آب گرم خیس کنید

۲. تفت اولیه:

- در قابلمه مناسب، پیاز را با روغن تفت دهید تا طلایی شود

- سیر اضافه کرده و ۱ دقیقه تفت دهید

- مرغ را اضافه کنید و با زردچوبه تفت دهید تا رنگ بگیرد

۳. پخت خورش:

- رب گوجه را اضافه و تفت دهید

- آب جوش را اضافه کنید

- حرارت را کم کرده و بگذارید ۳۰ دقیقه بپزد

۴. اضافه کردن سبزیجات:

- آلوهای آبکش شده را اضافه کنید

- اسفناج خرد شده را بیفزایید

- نمک و فلفل را تنظیم کنید

- ۲۰ دقیقه دیگر با درب نیمه باز بپزد

۵. نکات نهایی:

- اگر دوست دارید ترش‌تر باشد، آبلیمو اضافه کنید

- غلظت خورش باید متوسط باشد (نه خیلی آبکی)

⏰ زمانبندی:

- آماده‌سازی: ۲۰ دقیقه

- پخت: ۵۰ دقیقه

- کل زمان: ۱ ساعت ۱۰ دقیقه

🌟 نکات طلایی:

- برای طعم بهتر، از آلوچه‌های ارومیه استفاده کنید

- می‌توانید زرشک هم به مواد اضافه کنید

- این خورش با نان سنگک یا برنج سفید عالی می‌شود

مقدار کالری هر وعده: حدود ۳۵۰ کالری

نوش جان! این خورش سبک و خوشمزه، انتخابی عالی برای روزهای بهاری است 🌿🍗