طرز تهیه کمپوت گیلاس با ماندگاری بالا
طرز تهیه کمپوت گیلاس با ماندگاری بالا را از سایت سوگو دریافت کنید.
گیلاسها را داخل یک یا دو شیشه بریزید (درب شیشهها حتما باید فلزی باشد، در غیر این صورت درب پلاستیکی به مرور دچار پارگی می شود).
روی گیلاسها شربت آب و شکر درست کنید.
برای تهیه شربت برای یک لیتر آب یک لیوان شکر یا اگه شیرین تر دوست دارید مقدار شکر بیشتری بریزید، بگذارید بجوشد و بعد از سرد شدن کامل، با آب و شکر روی گیلاسها را بپوشانید تا حدی که لب به لب شود.
حالا درب شیشهها را محکم ببندید و در یک قابلمه بزرگ بگذارید. در قابلمه آب سرد بریزید. آب سرد باید ۲/۳ ارتفاع شیشهها باشد. قابلمه را روی حرارت گاز بگذارید و اجازه دهید آب به دمای جوش برسید. از اولین لحظهای که آب جوش آمد ۵ دقیقه آب را روی حرارت نگه دارید تا بجوشد. سپس شعله گاز را خاموش کنید و صبر کنید تا آب از داغی بیفتد.
حالا شیشههای کمپوت را از آب بیرون بیاورید و وارونه کنید.
بعد سرد شدن کامل شیشه ها، آنها را برگردانید و در یخچال نگهداری کنید.
«با این روش می توانید تا چندین ماه کمپوت سالم و خوشمزه خانگی خودتان را داشته باشید.»