طرز تهیه کوفته تبریزی برای 8 نفر

طرز تهیه کوفته تبریزی برای 8 نفر را از سایت سوگو دریافت کنید.

کوفته تبریزی مجلسی برای ۸ نفر 🌟

🛒 مواد لازم:

# برای کوفته:

گوشت گوسفند چرخ کرده: ۱ کیلوگرم

برنج نیمدانه: ۴ پیمانه

پیاز: ۲ عدد بزرگ

تخم مرغ: ۲ عدد

زردچوبه، نمک، فلفل: به میزان لازم

روغن: برای سرخ کردن

# برای سس:

رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری

آب: ۶ پیمانه

زعفران: ۱ قاشق چایخوری دم کرده

لیمو عمانی: ۸ عدد

نمک و فلفل: به میزان لازم

👩‍🍳 روش تهیه:

1. آماده سازی مواد:

- برنج را ۲ ساعت خیس کنید

- پیازها را رنده کرده و آب آن را بگیرید

- لیمو عمانی ها را خیس کنید

2. تهیه مایه کوفته:

- گوشت، برنج آبکش شده، پیاز، تخم مرغ و ادویه ها را مخلوط کنید

- ۱۵ دقیقه ورز دهید تا مایه یکدست شود

3. شکل دادن کوفته:

- مایه را به اندازه پرتقال بردارید

- در وسط هر کوفته یک لیمو عمانی قرار دهید

- کاملاً بپوشانید تا گرد شود

4. پخت کوفته:

- در قابلمه ای بزرگ روغن را گرم کنید

- کوفته ها را تفت دهید تا سطحشان طلایی شود

- رب را اضافه کرده و تفت دهید

- آب جوش و زعفران را اضافه کنید

- حرارت را کم کنید و ۱.۵ ساعت بپزید

5. سرو:

- با نان سنگک تازه سرو کنید

- می توانید با سبزی خوردن تزیین کنید

⏱ زمان آماده سازی:

- آماده سازی: ۱ ساعت

- پخت: ۲ ساعت

💡 نکات طلایی:

• برای چسبندگی بیشتر می توانید از آرد نخودچی استفاده کنید

• اگر کوفته ها در آب باز شدند، کمی آرد به مایه اضافه کنید

• برای طعم بهتر می توانید از گوشت گوساله و گوسفند مخلوط استفاده کنید

این غذای اصیل تبریزی را می توانید با ماست و سیر یا ترشی محلی سرو کنید. نوش جان! 😊