شیرینی قهوه ای که از شکر گرم شده تهیه میشود
شیرینی قهوه ای که از شکر گرم شده تهیه میشود را از سایت سوگو دریافت کنید.
شیرینی قهوهای که از شکر گرمشده تهیه میشود، احتمالاً «کارامل» (Caramel) یا «شکر سوخته» است که در شیرینیپزی کاربرد زیادی دارد. اما اگر منظور شما یک شیرینی خاص است، ممکن است این موارد مدنظرتان باشد:
۱. کارامل (Caramel)
- از ذوب و حرارت دادن شکر تا رنگ قهوهای به دست آید.
- در دسرهایی مانند فلان، کرم کارامل، سس کیک و شیرینیها استفاده میشود.
۲. شیرینی شکر سوخته (Burnt Sugar Candy / سوکری پاره در برخی مناطق)
- در برخی فرهنگها، شکر را تا حد سوختن حرارت میدهند و سپس آن را سرد کرده و به صورت آبنبات یا ترد مصرف میکنند.
۳. پرانجی (Praline - نوعی شیرینی با شکر کاراملی شده و مغزها)
- در برخی کشورها، شکر را با مغزهایی مانند بادام یا فندق کاراملی میکنند و به صورت شیرینی ترد مصرف میشود.