مراحل پخت نان کلاس دوم

مراحل پخت نان کلاس دوم را از سایت سوگو دریافت کنید.

مراحل پخت نان برای کلاس دوم به زبان ساده 🍞✨

۱. درست کردن خمیر

- آرد + آب + نمک + مخمر (چیزهایی که خمیر را پف می‌کند) را با هم مخلوط می‌کنیم.

- خمیر را ورز می‌دهیم تا نرم و یکدست شود (مثل بازی با گل!).

۲. استراحت خمیر

- خمیر را ۱ ساعت زیر پارچه می‌گذاریم تا پف کند (مثل بادکنکی که بزرگ می‌شود!).

۳. شکل دادن نان

- خمیر را به گلوله‌های کوچک تقسیم می‌کنیم و با وردنه پهن می‌کنیم (می‌توانید شکل قلب یا ستاره درست کنید!).

۴. پختن در تنور یا فر

- نان‌ها را در فر داغ یا تنور می‌چسبانیم تا طلایی و خوشبو شوند (حدود ۱۵ دقیقه).

---

فعالیت پیشنهادی:

- با خمیر نمک (آرد + نمک + آب) نان‌های کوچک درست کنید و بگذارید خشک شود.

- نقاشی مراحل پخت نان را روی کاغذ بکشید.

یک شعر کوتاه:

_"خمیر شد پف پف، تنور شد داغ!

نانم شد طلایی، مثل عکس کتاب!"_

*نان گرم با پنیر، بهترین صبحانه است!* 😋