طرز تهیه بامیه و زولبیا خانگی آسان

طرز تهیه بامیه و زولبیا خانگی آسان را از سایت سوگو دریافت کنید.

طرز تهیه بامیه و زولبیای خانگی آسان 🍯✨

🛒 مواد لازم برای بامیه:

آرد: 2 پیمانه

شکر: 1 پیمانه

روغن مایع: 1 پیمانه

ماست: ½ پیمانه

تخم مرغ: 1 عدد

بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری

وانیل: نوک قاشق چایخوری

روغن: برای سرخ کردن

🛒 مواد لازم برای زولبیا:

آرد: 1½ پیمانه

شیر ولرم: 1 پیمانه

گلاب: 2 قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر: ½ قاشق چایخوری

زعفران: ½ قاشق چایخوری دم کرده

شهد: (1 پیمانه شکر + ½ پیمانه آب + گلاب)

👩‍🍳 روش تهیه بامیه:

1. تمام مواد خشک را الک کنید

2. مواد تر را اضافه و هم بزنید تا خمیر نرمی بدست آید

3. 30 دقیقه استراحت دهید

4. خمیر را در قنادی کیسه بریزید

5. به شکل گل در روغن داغ (170 درجه) سرخ کنید

6. در شهد گرم (شکر+آب+گلاب) بغلتانید

👨‍🍳 روش تهیه زولبیا:

1. آرد و بیکینگ پودر را الک کنید

2. شیر و گلاب را کم کم اضافه کنید

3. زعفران را اضافه و هم بزنید

4. خمیر را 1 ساعت استراحت دهید

5. در روغن داغ به شکل حلزونی سرخ کنید

6. در شهد داغ قرار دهید

⏳ زمان آماده سازی:

• آماده سازی: 1 ساعت

• پخت: 30 دقیقه

💡 نکات طلایی:

• روغن باید داغ اما نسوزد (170-180 درجه)

• برای تردی بیشتر می توانید کمی نشاسته به بامیه اضافه کنید

• شهد باید غلیظ اما روان باشد

این شیرینی های خوشمزه را می توانید به مدت 1 هفته در ظرف دربسته نگهداری کنید. نوش جان! ☕️