طرز تهیه کوفته تبریزی برای ۴ نفر

طرز تهیه کوفته تبریزی برای ۴ نفر را از سایت سوگو دریافت کنید.

🍖 طرز تهیه کوفته تبریزی اصل (کوفته هویج) 🥕

🌿 مواد لازم (برای ۴ نفر):

- گوشت چرخکرده گوسفند: ۵۰۰ گرم (ترجیحاً راسته یا سردست)

- برنج نیمدانه: ۱ پیمانه (خیس خورده)

- هویج متوسط: ۲ عدد (رنده شده)

- پیاز: ۱ عدد بزرگ (رنده شده و آبگیری شده)

- تخممرغ: ۱ عدد

- آرد نخودچی: ۲ قاشق غذاخوری

- نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین: به میزان لازم

- رب گوجهفرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

- زعفران دمکرده: ۱ قاشق غذاخوری

- نعنا خشک: ۱ قاشق غذاخوری

- آلو بخارا یا برگه زردآلو: ۱۰ عدد (اختیاری)

---

🍳 روش تهیه:

۱. تهیه مایه کوفته:

- برنج خیسخورده را با گوشت چرخکرده، پیاز، هویج رنده شده، تخممرغ، آرد نخودچی و ادویهها مخلوط کنید.

- مواد را ۱۵ دقیقه با دست ورز دهید تا کاملاً یکدست شود.

۲. شکلدهی کوفته:

- مایه را به شکل توپهای گردِ درشت (به اندازه پرتقال کوچک) درآورید.

- در وسط هر کوفته، ۱ عدد آلو یا برگه زردآلو قرار دهید (اختیاری).

۳. تهیه سس:

- در قابلمه، رب گوجهفرنگی را با کمی روغن تفت دهید.

- ۳ لیوان آب جوش، زعفران، نعنا خشک و نمک اضافه کنید و بگذارید بجوشد.

۴. پخت کوفته:

- کوفتهها را آرام در سس قرار دهید و حرارت را کم کنید.

- ۱ تا ۱٫۵ ساعت با درب بسته بپزید تا سس غلیظ شود و کوفتهها خود را بگیرند.

---

🍽 نکات طلایی:

- اگر مایه کوفته شل بود، آرد نخودچی اضافه کنید.

- برای طعم بهتر، میتوانید گردوی خردشده هم به مایه اضافه کنید.

- این کوفته با نان سنگک تازه و ترشی لیته عالی میشود!

🔥 نوشجان!

---

🥕 🍖 🧆 🧂 🌶️ 🍅 🍽️ 🔥 💛