دانه های یک قسمتی و دو قسمتی کلاس سوم

دانه های یک قسمتی و دو قسمتی کلاس سوم را از سایت سوگو دریافت کنید.

دانه‌های یک‌قسمتی و دو‌قسمتی

۱. دانه‌های یک‌قسمتی (تک‌لپه‌ای):

این دانه‌ها فقط یک قسمت دارند.

مثال‌ها:

گندم

ذرت

پیاز

برنج

---

۲. دانه‌های دو‌قسمتی (دو‌لپه‌ای):

این دانه‌ها دو قسمت دارند و وقتی بازشان می‌کنیم، به دو نیم می‌شوند.

مثال‌ها:

لوبیا

عدس

نخود

بادام

---

فرق آن‌ها:

وقتی دانه را باز کنیم،

اگر یک قسمت داشت → یک‌قسمتی است،

اگر دو قسمت داشت → دو‌قسمتی است.