طرز تهیه کو کو سیب زمینی

طرز تهیه کو کو سیب زمینی را از سایت سوگو دریافت کنید.

طرز تهیه کوکوی سیب زمینی ترد و خوشمزه

یک پیش غذا یا عصرانه دلچسب با ساده‌ترین مواد!

مواد لازم (برای 4 نفر):

- سیب زمینی متوسط: 3 عدد

- تخم مرغ: 2 عدد

- آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری

- پودر سیر: 1 قاشق چایخوری

- زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم

- جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

- روغن: برای سرخ کردن

روش تهیه:

1. آماده سازی سیب زمینی:

- سیب زمینی ها را پوست بگیرید و رنده درشت کنید.

- سیب زمینی های رنده شده را در آبکش بریزید و با دست فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود.

2. مخلوط کردن مواد:

- سیب زمینی ها را در یک کاسه بزرگ بریزید.

- تخم مرغ ها، آرد، پودر سیر، زردچوبه، نمک، فلفل و جعفری را اضافه کنید.

- همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند.

3. شکل دادن و سرخ کردن:

- مقداری از مخلوط را بردارید و در دست به شکل گرد یا بیضی فرم دهید.

- در تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید.

- کوکوها را در روغن داغ قرار دهید و هر طرف را 3-4 دقیقه سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.

4. سرو:

- کوکوها را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

- با نان تازه و سبزی خوردن یا ماست سرو کنید.

نکات کلیدی:

✔ برای تردتر شدن کوکوها می توانید کمی آرد سوخاری به مخلوط اضافه کنید.

✔ اگر دوست دارید تند باشد، می توانید کمی پودر فلفل قرمز اضافه کنید.

✔ می توانید به جای جعفری از شوید یا گشنیز استفاده نمایید.

نوش جان! این کوکوی ساده ولی خوشمزه بهترین انتخاب برای یک عصرانه گرم است. 😊